Despre noi

Compania a fost înființată în București, ca business de familie în anul 1990, având inițial 20 de angajați. Astăzi, la peste 30 de ani de la înființare și peste 2000 de persoane în componență este cea mai importantă companie de construcții cu capital 100% autohton din România conform Camerei de Comerț și Industrie a României.

Profesionalismul și calificarea echipei au dus la finalizarea tuturor lucrărilor care au fost începute. Din portofoliul de lucrări finalizate pot fi enumerate: Stadionul Steaua, Bazinul Olimpic de înot și polo Dinamo, hipodromul Ploiești, circuitul turistic Floreasca-Tei, lucrări de reabilitare termică a peste 1080 de blocurilor de locuințe din mai multe orașe ale țării, hotelul ibis Styles Bucharest Erbas, ansambluri rezidențiale, spitale, clinici medicale, grădinițe, școli, stații de epurare, rețele de apă și canal, modernizări de drumuri publice precum și de rețelele termice la nivelul întregii țări.

În prezent compania este implicată în proiecte mari, precum ansamblurile rezidențiale Arbo Mogoșoaia și Marmura Residence, stadionul Rapid, Sala Polivalentă din Oradea, Sala Polivalentă din Tulcea, Sala Sporturilor din Mioveni, caseta de ape uzate a râului Dâmbovița, reabilitarea rețelor termice din Timișoara și Iași, clinici și spitale în Timișoara, Călărași, Slobozia, construirea Academiei Naționale de Muzică ”Gheorghe Dima” din Cluj, reabilitarea clădirilor Palatului Nifon și a complexului Panduri din cadrul Universității București, extinderea liniei de metrou M2 din București cu o nouă stație, realizarea pasajului rutier Berceni de pe șoseaua de centură București.

cifra de afaceri
Activități

Construcții Erbașu este un antreprenor general în construcții, a cărei evoluție constant pozitivă din cei peste 31 de ani parcurși de la înființare și până în prezent, a făcut ca societatea să fie capabilă să abordeze o gamă variată de lucrări în domeniul construcțiilor, indiferent de mărimea și complexitatea acestora, activând atât în domeniul privat cât și în cel de stat.

Construcții civile
Clădiri rezidențiale
Hoteluri
Office
Spații comerciale
Săli de sport
Stadioane
Construcții edilitare
Rețele apă și canal
Stații de epurare
Rețele termoficare
Drumuri
Construcții industriale
Fabrici
Depozite
Hale
Construcții speciale
Poduri
Pasaje
Subtraversări
Translatări
Consolidări imobile
Foraje pentru alimentare cu apă
Fundații speciale
Construcții hidrotehnice
Baraje
îndiguiri
apărări de maluri
regularizări de râuri
Proiectare
BIM

Integrarea tehnologiei în construcții a schimbat inevitabil viața și ne-a făcut să facem trecerea de la planșete la inteligență artificială, roboți și #BIM (Building Information Modeling).

Pentru că viitorul este creația prezentului si de noi depinde ca visurile să devină realitate, am inițiat implementarea conceptului digital #BIM în cadrul Constructii Erbasu, iar acesta integrează și optimizează procesele prin care specialiștii în arhitectură și inginerie, proiectează, planifică, construiesc și utilizează construcțiile.


Prin utilizarea de informații coordonate, consecvente și sigure asociate unui proiect investițional, conceptul #BIM conduce la îmbunătățirea documentațiilor în toate fazele investiției și la analizarea în timp real a variantelor tehnico-economice în raport cu performanțele vizate.

Viitorul construcțiilor este unul al cunoașterii, mobilității și adaptabilității, al automatizării și aplicațiilor inteligente, al realității augmentate, al digitalizării, iar noi le vom utiliza pe toate pentru maximizarea eficienței și sustenabilității investițiilor.

Responsabilitate socială

Politica în ceea ce priveşte responsabilitatea socială corporativă se bazează pe un set de principii care definesc această interacţiune dintre companie pe de o parte şi salariaţi, acţionari, parteneri, comunitate şi mediu, pe de altă parte.
Succesul în afaceri și responsabilitatea sociala corporativă (RSC) sunt inseparabile, compania Erbașu și-a stabilit, încă de la început, trei domenii cheie de implicare: cultură, acțiunile umanitare și activitățile sportive.
Compania își propune ca activitățile în această zonă să continue în anii ce vor urma prin realizarea unor programe specifice.

Peste

20

ramuri sportive susținute de-a lungul timpului

MISIUNE, VIZIUNE, VALORI

Compania are ca obiectiv principal satisfacerea cerințelor clienților prin respectarea termenelor contractuale agreate, respectarea condițiilor de calitate, aplicare cu strictețe a normelor SSM și a legislației în vigoare.

Construim pentru viitor. Cu respect, integritate și profesionalism!

PREMII